Alma es una marca registrada de Coffee Center, S.L.
Botiga online ALMA HOME ALMA SANT PAU ROOIBOS TARONJA I POMA

ALMA SANT PAU ROOIBOS TARONJA I POMA
Descripció
Un sabor amb notas dolces i un final especiat, es converteix en un magnífic aliat per a l'hivern per les seves característiques antioxidants i immunoprotectores. Ingredients: con notas dulces y un final especiado, magnifico aliado para el invierno por sus características antioxidantes e inmunoprotectoras. Ingredientes: rooibos(*), poma(*), pell de taronja dolça (*), cúrcuma(*).(*)Procedents d'agricultura ecològica. La caixa conté 15 piràmides. Pes: 30grs.

#AmbTuFemRecerca  És una iniciativa d'Hospital Sant Pau, per a la recaptació de fons destinats a l'IB SANT PAU, centre de recerca d'excel·lència internacional, focalitzat a respondre a les necessitats clíniques en malalties neurològiques, cardiovasculars i oncològiques.
A Alma estem compromesos amb el respecte del medi ambient, la cultura sostenible i la responsabilitat social. Cada producte que creem es realitza seguint un exhaustiu procés de selecció de la matèria primera ecològica certificada, per assegurar-ne la qualitat i la traçabilitat. Els materials que utilitzem per a l'envasament amb compostables i el cartró utilitzat al packaging és FSC.
Gràcies per sumar-te a aquesta iniciativa!

 

4.50 €
Quantitat    
  Afegir producto