Alma es una marca registrada de Coffee Center, S.L.

Trajectòria i innovació


"Un cúmul d´experiències i sensacions a través de sabors originals, elaborats amb matèria primera ecològica d´alta qualitat"
Fa 30 anys, dos germans van emprendre amb il·lusió i intuïció un camí inexplorat. Un projecte que evoluciona a través dels anys i del qual sorgeix el 2010 Alma Teas & Herbal Infusions.

Una nova manera d'entendre els tes i infusions ecològics, amb el desenvolupament de fórmules pròpies envasades en piràmides biodegradables.
Excel·lència, qualitat, elegància i ecològic, són característiques úniques que es transmeten a través de la intensitat, el gust i la aroma. Més de 40 blends en tes, tisanes i infusions ecològiques i formats diversos segons la necessitat de cada client.

A la tradició, s'uneix la innovació: un seda amb forma de piràmide que es realitza en el seu conjunt amb materials 100% biodegradables i naturals, OGM free. Una piràmide que assegura l'exacte gramatge, l'espai correcte perquè les fulles puguin expandir-se i obtenir com a resultat, una correcta infusió de les seves components.

Més de 10 milions de piràmides es fabriquen cada any, compromeses amb el respecte del medi ambient i la cultura sostenible. Tes i infusions ecològics que ajuden a cuidar el cos, l'ànima i l'esperit de cada un de nosaltres.