Alma es una marca registrada de Coffee Center, S.L.

Ecologia i sostenibilitat certificada


"Estàndards i organismes internacionals auditen, controlen i certifiquen la qualitat, matèries primeres i processos productius"

Certificats


Certificat ecològic de la Unió Europea que garanteix que les matèries primeres dels tes i infusions, provenen d'agricultura ecològica certificada. Aquesta agricultura ha utilitzat tècniques per generar productes naturals i preservar el medi ambient, sense l'ús de fertilitzant, plaguicides o químics. Les auditories es realitzen periòdicament a les nostres instal·lacions
Identificatiu que tot el material utilitzat en la piràmide és 100% biodegradable, segellat tèrmicament i amb ultrasò, sense l'ús de coles i sense epiclorhidrina. Tant la seda, el fil, la tinta, com el paper es desintegren naturalment 100%. En el termini d'1 mes, sota compost i terra amb una temperatura de 50ºC i humitat del 80%, es transforma en aigua i CO2.
Certificat internacional que garanteix que en el producte no hi ha matèries primeres genèticament modificades.
Les infusions, tes i tisanes envasades en piràmides d'Alma Teas & Herbal infusions, no contenen components d'origen animal.
Identificatiu de producte lliure de gluten.
Certificat que garanteix que les instal·lacions d'envasat del producte compleixen amb les normes de seguretat alimentària internacionals, amb auditories periòdiques dutes a terme per l'organisme de control.
Certificat que el packaging utilitzat tenen el seu origen en boscos ben gestionats que proporcionen beneficis ambientals, socials i econòmics. I que els envasos hagin complert els estrictes estàndards del FSC des del bosc fins al punt de venda.
Certificat ISO (Organització Internacional per a l'Estandardització) 9001 que garanteix el compliment de determinats requisits en el Sistema de Gestió de Qualitat.
Certificat ISO 14001 que garanteix l'aplicació d'un pla de maneig mediambiental, sota diverses regles internacionals.

Programes de Responsabilitat Social Corporativa


Projecte que neix el 2012 al costat de l'ONG Grup Exit per crear bosses de tendència a partir de materials reciclats. I així aconseguir l'objectiu de generar treball per a persones amb discapacitat intel·lectual, malalties mentals o en risc d'exclusió social. Al seu torn el benefici es destina a Càritas Girona per desenvolupar diferents projectes socials. Visita bolsosconalma.wordpress.com per conèixer més del projecte.
Programa de promoció a través d'una carpa itinerant que recorre les principals fires i mercats de la província de Girona. Per promocionar la comercialització de Bolsos con Alma, a través del qual es generen recursos per a persones en risc d'exclusió social.
Estem convençuts en la importància de transmetre l'experiència i el coneixement a través de l'educació. Des 2014, formem part del Consell Assessor de la càtedra de Responsabilitat Social Universitària de la Universitat de Girona.
Les nostres instal·lacions d'envasat forma part del programa Incorpora de l'Obra Social "la Caixa", amb la finalitat facilitar la integració laboral a persones en risc d'exclusió social.

Associacions


Segell de membres a l'Associació Espanyola del Luxe. Entitat sense ànim de lucre que nuclea a prestigioses marques de diferents sectors per promoure la qualitat i alts estàndards de productes del mercat.