Alma es una marca registrada de Coffee Center, S.L.

Ecologia i sostenibilitat certificada


"Estàndards i organismes internacionals auditen, controlen i certifiquen la qualitat, matèries primeres i processos productius"

Certificats


Certificat ecològic de la Unió Europea que garanteix que les matèries primeres dels tes i infusions, provenen d´agricultura ecològica certificada. Aquesta agricultura ha utilitzat tècniques per generar productes naturals i preservar el medi ambient, sense l´ús de fertilitzant, plaguicides o químics. Les auditories es realitzen periòdicament a les nostres instal·lacions
Identificatiu que tot el material utilitzat en la piràmide és 100% biodegradable, segellat tèrmicament i amb ultrasò, sense l´ús de coles i sense epiclorhidrina. Tant la seda, el fil, la tinta, com el paper es desintegren naturalment 100%. En el termini d´1 mes, sota compost i terra amb una temperatura de 50ºC i humitat del 80%, es transforma en aigua i CO2.
Certificat internacional que garanteix que en el producte no hi ha matèries primeres genèticament modificades.
Les infusions, tes i tisanes envasades en piràmides d´Alma Teas & Herbal infusions, no contenen components d´origen animal.
Identificatiu de producte lliure de gluten.
Certificat que garanteix que les instal·lacions d´envasat del producte compleixen amb les normes de seguretat alimentària internacionals, amb auditories periòdiques dutes a terme per l´organisme de control. COID:47589
Certificat que el packaging utilitzat tenen el seu origen en boscos ben gestionats que proporcionen beneficis ambientals, socials i econòmics. I que els envasos hagin complert els estrictes estàndards del FSC des del bosc fins al punt de venda.
Certificat ISO (Organització Internacional per a l´Estandardització) 9001 que garanteix el compliment de determinats requisits en el Sistema de Gestió de Qualitat.
Certificat ISO 14001 que garanteix l´aplicació d´un pla de maneig mediambiental, sota diverses regles internacionals.

Programes de Responsabilitat Social Corporativa


Projecte que neix el 2012 al costat de l´ONG Grup Exit per crear bosses de tendència a partir de materials reciclats. I així aconseguir l´objectiu de generar treball per a persones amb discapacitat intel·lectual, malalties mentals o en risc d´exclusió social. Al seu torn el benefici es destina a Càritas Girona per desenvolupar diferents projectes socials. Visita bolsosconalma.wordpress.com per conèixer més del projecte.
Programa de promoció a través d´una carpa itinerant que recorre les principals fires i mercats de la província de Girona. Per promocionar la comercialització de Bolsos con Alma, a través del qual es generen recursos per a persones en risc d´exclusió social.
Estem convençuts en la importància de transmetre l´experiència i el coneixement a través de l´educació. Des 2014, formem part del Consell Assessor de la càtedra de Responsabilitat Social Universitària de la Universitat de Girona.
Les nostres instal·lacions d´envasat forma part del programa Incorpora de l´Obra Social "la Caixa", amb la finalitat facilitar la integració laboral a persones en risc d´exclusió social.

Associacions


Segell de membres a l´Associació Espanyola del Luxe. Entitat sense ànim de lucre que nuclea a prestigioses marques de diferents sectors per promoure la qualitat i alts estàndards de productes del mercat.