Alma es una marca registrada de Coffee Center, S.L.

El secret de la millor infusió


"Descobreix l´univers ALMA, descobreix la nostra ALMA"
Qualitat de matèria primera

Qualitat de matèria primera

L´origen certificat i la mida de les fulles, flors o escorces, determinaran el gust i l´aroma natural. Les infusions amb flors i fulles senceres o de mida visible, seran les de millor qualitat.
La piràmide

La piràmide

Aquest format ofereix un espai ideal perquè les fulles, herbes i flors s´expandeixin i puguin infusionar correctament.
Ecològiques

Ecològiques

Les infusions certificades ecològicament, garanteixen que no s´han utilitzat pesticides, plaguicides, insecticides o altres productes nocius per al medi ambient. És una garantia de la qualitat i el caràcter orgànic del producte, assegurant una infusió sana, natural i sense agents químics.
El gust

El gust

Segons el moment en què estiguis, la varietat que seleccionaràs. Te, infusions o tisanes, cadascuna amb característiques i propietats diferents. Cononce més de 48 sabors, per triar segons el moment del dia.
L´aigua i la seva temperatura

L´aigua i la seva temperatura

Utilitza aigua de manantial amb dèbil mineralització o aigua filtrada assegurant una baixa quantitat de calç i clor. La qualitat de l´aigua, ha de determinar l´excel·lència del gust. Recorda escalfar l´aigua fins al punt d´ebullició i servir-la uns segons després per no cremar les fulles de la infusió o el te.
El temps d´infusió

El temps d´infusió

Posa especial atenció a les indicacions dels temps i no passes els minuts d´infusió. Cada varietat té un temps diferent per aconseguir el punt ideal de preparació.
Endolceix sense alterar la puresa i el sabor original

Endolceix sense alterar la puresa i el sabor original

El sucre de canya ecològic manté totes les propietats de la infusió, sense alterar el resultat final. Amb lleugers matisos a mel, és equilibrat i nutritiu. Aporta vitamines A, B1, B2, melassa, sals minerals i hidrats de carboni, entre altres propietats.
Gaudeix amb tots els sentits

Gaudeix amb tots els sentits

Aroma, color i sabor. Sent la calor a les teves mans i submergeix la teva ànima en un món de sensacions.