Alma es una marca registrada de Coffee Center, S.L.

El secret de la millor infusió


"Descobreix l'univers ALMA, descobreix la nostra ALMA"
Qualitat de matèria primera

Qualitat de matèria primera

L'origen certificat i la mida de les fulles, flors o escorces, determinaran el gust i l'aroma natural. Les infusions amb flors i fulles senceres o de mida visible, seran les de millor qualitat.
La piràmide

La piràmide

Aquest format ofereix un espai ideal perquè les fulles, herbes i flors s'expandeixin i puguin infusionar correctament.
Ecològiques

Ecològiques

Les infusions certificades ecològicament, garanteixen que no s'han utilitzat pesticides, plaguicides, insecticides o altres productes nocius per al medi ambient. És una garantia de la qualitat i el caràcter orgànic del producte, assegurant una infusió sana, natural i sense agents químics.
El gust

El gust

Segons el moment en què estiguis, la varietat que seleccionaràs. Te, infusions o tisanes, cadascuna amb característiques i propietats diferents. Cononce més de 48 sabors, per triar segons el moment del dia.
L'aigua i la seva temperatura

L'aigua i la seva temperatura

Utilitza aigua de manantial amb dèbil mineralització o aigua filtrada assegurant una baixa quantitat de calç i clor. La qualitat de l'aigua, ha de determinar l'excel·lència del gust. Recorda escalfar l'aigua fins al punt d'ebullició i servir-la uns segons després per no cremar les fulles de la infusió o el te.
El temps d'infusió

El temps d'infusió

Posa especial atenció a les indicacions dels temps i no passes els minuts d'infusió. Cada varietat té un temps diferent per aconseguir el punt ideal de preparació.
Endolceix sense alterar la puresa i el sabor original

Endolceix sense alterar la puresa i el sabor original

El sucre de canya ecològic manté totes les propietats de la infusió, sense alterar el resultat final. Amb lleugers matisos a mel, és equilibrat i nutritiu. Aporta vitamines A, B1, B2, melassa, sals minerals i hidrats de carboni, entre altres propietats.
Gaudeix amb tots els sentits

Gaudeix amb tots els sentits

Aroma, color i sabor. Sent la calor a les teves mans i submergeix la teva ànima en un món de sensacions.